2018-05-03 22:59:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma semmi kedve dolgozni

Napi horoszkóp május 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Egyszerűen ön ma a munka megszállottja, semmivel nem lehet elmozdítani a kitűzött terveitől, mindent megvalósít, annyira elszánt. Nagy fáradalmainak meglesz a jutalma, valóban nagyon kielégítő lesz a mai nap.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Jogi nehézségbe ütközhet a mai napon, lehet, hogy főnökei nem tartják be a jogi kötelezettségeiket, és önt több órában szeretnék dolgoztatni, mint amennyiben megegyeztek. Mindenképpen védje meg magát! Túlórát csak akkor vállaljon, ha megfelelő módon kifizetik.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a hangsúly az egymásrautaltságon van, a közös kassza kezelése most egy kicsit problémát jelent. Ne számítson egyetértésre partnerével, nem ugyanarra akarják költeni pénzüket, ráadásul a rezsit egyikőjük sem akarja magára vállalni, barátaitól sem számíthat szívességre.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Partnere vagy főnöke hajlamos a szokásosnál sokkal nagyobb elvárást állítani ön elé. Ha úgy érzi, van most elég fizikai ereje ezt teljesíteni, akkor tegye meg! Úgy tűnik, ön szeretné is bebizonyítani, hogy mennyi mindenre képes, jobban a központban találja magát a megszokottnál.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma több gondot kell fordítania teste gondozására, felmerülhet, hogy szükség van egy alapos kivizsgálásra, meg kell győződnie arról, minden rendben van-e a szervezetével. Lehet, hogy csak túlhajtotta magát, vagy egy szellemi kiégésről van szó, esetleg a lelkét kínozza valami. Óvatosan bánjon az energiájával.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kapcsolatai ma egy kis nehézséget mutatnak, úgy is mondhatnánk, nem zökkenő mentesek, főleg ha bezárkózik… A gyerekeivel is akadhat most teendője bőven, nagy érzelmi összecsapásokra kerülhet sor, nem szabad ez elől elfutnia! Nézzen szembe azzal, hogy a gyerekei is önálló személyiségek és van véleményük.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Partnerével ismét csak összecsaphatnak valamin, beszéljék meg, ha lehet és figyelje meg önmagát, nézze meg, hogyan reagál. Bizony, ön sem hibátlan, végül is senki nem állította, hogy a fejlődés fájdalommentes folyamat lenne.... Legyen összeszedett és meglátja, belátással többre viheti.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai nap a befelé tekintés időszaka lehet, figyelje meg kapcsolatait és próbálja meg kiértékelni őket. Fontos információkat tudhat meg saját magáról is, az a mód, ahogy másokhoz viszonyul, nem igazán tetszik környezetének - túlságosan sok energiát fektet a kontrollba és ezt rossz néven vehetik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma pénzügyei kötik le figyelmét, ha gondjai vannak értékei kezelésével, gondolja át, hogy valóban olyan sokat jelentenek-e önnek. Az anyagiak csak azért vannak, hogy a vágyainkat kielégítsék, semmiképpen ne értékelje többre, kezelje a helyén a pénzt.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma a munkahelyén mindenképpen sikerei lesznek, bármit meg is tesz ezért, hiszen semmi más vágya nincs, minthogy elérje a vezetői pozíciót. Valljuk be, önnél alkalmasabb személy erre a földkerekségén nem létezik, nem jelent gondot önnek a kormánykerék irányítása...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön egy ötletzsák, semmi kedve nincs dolgozni, és még is meg tudja oldani, hogy a feladatát mások elvégezzék, és úgy nézzen ki, mintha azt önmaga tette volna meg. Mindazonáltal ne engedje magát belevinni bizonyos „pénzcsináló” folyamatokba, nem vagyunk azonosak a pénzünkkel.


Halak: II. 19. - III. 20.
Nem alkalmas a mai nap spekulációs ügyekre, mert könnyen becsaphatják, ma nincs a realitásérzéke csúcsán. Némi zavarodottság is jellemző lesz önre. Úgy szerezheti vissza önbecsülését, hogy megpróbálja kívülről látni önmagát, az önismereti technikák ma sokat segíthetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: